Tappre Malte

Idag har Malte återigen (för tredje gången denna vecka) varit på sjukhuset för div. provtagning och undersökningar. (maltebus) Det man nu i alla fall har konstaterat är att han inte har några synbara "fel" i näsan som kan orsaka näsblodet men att han i kroppen har en infektion som förstorat ena lymfan och kan ge näsblod. Det känns skönt att de kollat alla vita blodkroppar och dylikt så de utesluter det värsta. Angående blodets förmåga att koagulera har värdet minskat men det ligger fortfarande på gränsen men det var ingen större fara, återbesök och check senare...
    Dagens undersökning var att föra upp en kamera i näsan för att se om det var något brock på  blodkärl i näsan som kunde orsaka näsblödningarna. Det var nog en av de värsta undersökningarna... Malte var tapper men sa hela tiden " Malte lessen... Färdig nu.... Malte rädd..." Han bara väntar tills läkaren är klar och sen säger Malte "nu färdig... Malte glad nu..." och så ler han under tårarna.
   Min lilla prins, nu hoppas jag att han slipper åka dit på ett bra tag!



Malte med Ängla-plåster (Embla) innan provtagning. Det far och son gör i 40 minuter medan plåsterna verkar så åker de hiss. Upp och ner i hela sjukhuset, flera gånger. Allt för att få en positiv bild av stället.

Kommentarer
Postat av: Mirjam

åh sötaste lille skrutt!

2009-07-11 @ 18:27:56
URL: http://blogg.passagen.se/julietteisback
Postat av: Mirjam

ååhh..lilla söta skrutt!

2009-07-11 @ 18:31:29
URL: http://blogg.passagen.se/julietteisback

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0