Ibland är livet jobbigt...

Igår var det en så där jobbig dag, när allt känns långt och trist. Arbetstid till 17, sprängande huvudvärk och trötthet. När jag är på väg hem för att vila får jag ett telefonsamtal från min kära man som behöver hämtning för vår bil, den nyare, har stannat och bara vägrar starta igen... Åker dit och får vänta på att bärgaren ska komma, tar med två hungriga, trötta och gnälliga barn hem... Tilde "ballar" ur och verkar bli sjuk, somnar kl. 18.15... Malte håller igång en stund innan han också blir gnällig och trött, ögonen börjar klibba ihop sig och snoret kommer...
   Idag var Tilde i alla fall på benen och glad som en lärka men lilla Maltebus vaknade med ett oroligt "-Ja seäj inge...!" Båda ögonen totalt igenmurade så han lär ju inte gå till dagis på ett par dagar. Kan det påpekas att det är helt fel tid att bli sjuk på vad gäller att vabba!

Jag har inte slutat skriva, men...

...jag har inte haft tid eller ork! Kan ju tyckas lite knepigt eftersom jag nyss har haft en veckas härligt påsklov och borde ha haft tid att skriva lite. Men icke... Jag har knappt tittat på mailen under hela veckan, vi har mest varit ute och vårstädat trädgården och så har jag främst varit med barnen. Det har varit så skönt att bara vara och inte ha en massa måsten, jag har knappt lämnat tomten på en vecka! Men nu är vardagen ikapp och det ska bli lite ordning i livet igen, fast jag hade gärna varit ledig lite längre... Nu sitter jag på jobbet och håller på att avsluta första dagens arbete så bilder och en uppdatering från påsken kommer sen... någon gång... kanske... Kram på er!


RSS 2.0