Veckan som gått...

Här har det varit full rulle hela veckan och helgen... Vi började hela helgen med att sätta ut en annons på blocket på lite bokhyllor, en soffa och Tildes gamla säng. I huvudsak var det hyllorna jag ville bli av med, det andra la jag mest ut för att prova. Hade en önskan att köpa ny säng till Tilde men tyckte inte att vi hade råd just nu. Annonsen kom ut vid 17-tiden på kvällen, innan 21 var den såld och hämtad... Snacka om snabba ryck! Så den natten fick Tilde sova i vår sägn och sen bar det av till IKEA för inköpande av en ny till henne. Hon blev glad och jag är nöjd över att hon nu har två stora lådor under sängen för förvaring av diverse leksaker, det som inte syns finns inte... 

                

Men innan jag fick dra iväg till IKEA var det skyttetävling för Wille ute i Bälgviken. Föreningsmästarskap på 200meter med 6½ mm mausergevär. Jag måste säga att jag är imponerad av killarna som skjuter, och dessutom träffar tavlan med höga poäng. Jag ser ju knappt var tavlorna är! För Wille gick det väl skapligt 176 poäng av 200. Jag tycker det är bra med tanke på att det är  hans förta säsong på 200m. Han har ju annars bara skjutit luftgevär på 10 m.

                



Söndagen ägnades åt svampplockning. Jag och min mor gav oss ut i skogen för ett litet försök att spåra upp kantareller som det sägs vara så gott om i skogen just nu. Till en början gick det lite segt och vi intalade oss att det i alla fall är bra motion att traska runt bland stockar och stenar, men sen fann vi på ett par bra ställen och kunde lämna skogen med en hel del kantarellar och trattisar. Sammanlagt fick vi väl ihop ungefär 8-9 liter svamp efter rensning. Synd bara att de krymper så mycket vid förvällning... Men det blev några påsar att frysa in till höstens mysmiddagar!

                


Något annat som hänt är att jag åter igen har tagit upp träningen. Efter sommarens dvala känns det som om det är hög tid att göra det... Och som alltid klandrar jag mig själv att jag la av över sommaren eftersom det alltid är så tråkigt att inse hur mycket man tappat på ett uppehåll... Så nu är det bara att bita i det sura äpplet och kasta sig in med högre motivation än förrut! Vi får väl se hur länge jag håller i den här gången ;-)

RSS 2.0