Skidresan!!!

Är nu tillbaka i vardagen igen efter en underbar upplevelse i Dalarna. Vi har sovit, ätit god mat och åkt skidor i dagarna tre. Planen var även att dricka rödvin och sjunga Sing star, men eftersom vi alla somnade runt 21 varje kväll blev det inget av med det... Tänk att man blir så trött av frisk luft och skidåkning! 
    Det var en upplevelse att se barnen åka sitt första åk på vingliga ben och med skidor som spretade åt alla håll fram till att efter tre dagar utmana sig själva i allt högre och brantare backar. Wille fattade snabbt hur det gick till och redan andra dagen var han uppe i de röda pisterna. Tilde klarade redan första dagen att åka lilla barnliften själv och avslutade med att sista dagen följa med upp i de blåa backarna, dock med sele. (Hon ville åka fort och kunde inte bromsa så bra...) Lilla Malte gjorde tappra försök att stå på skidorna och lyckades till och med att ta sig framåt på plan mark med dessa... Balansen var väl inte den bästa men med hjälp lyckades han i all fall åka ett par åk i barnbacken.

Här är lite bilder på barnens första skidsemester:

  

 

 

Nu är det bara och spara pengar och åka igen nästa år!

Kommentarer
Postat av: Linda

Det låter som att ni haft härliga dagar i Dalarna! Vi har aldrig varit på skidsemester med barnen.. skulle vara rätt mysigt tror jag. Kanske får göra ett försök nästa vinter! :)

2009-03-25 @ 09:05:56
URL: http://lak.blogg.se/
Postat av: Faster Monika

Kanske togs bilderna under samma dag men den dagen var det iaf underbart väder, kanske fick ni lite vacker färg.( just nu är det ju nyttigt att sola, D-vitamin osv, bäst att passa på för snart är det nog livsfarligt igen )

2009-03-25 @ 12:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0