Förra helgen...

... var det full aktivitet. Eftersom vi de sista veckorna mest varit hemma och fixat med målning och städning av förråd tyckte vi att vi bara skulle göra barn-saker. På lördagen åkte vi till Busborgen i Västerås och lekte tills både barn och föräldrar var helt slut... sen blev det hamburgare på Burger King efter barnens önskemål.



På vägen hem pratade Tilde om slott, så vi tog vägen förbi Tidö slott på hemvägen. Synd bara att vi kom 5 minuter innan de skulle stänga... Barnen hann i alla fall se hur ett slott ser ut och de hann även besöka toaletterna... Men Tilde var nöjd med det och sen åkte vi hem.



På söndagsmorgonen ringde ett par kompisar och frågade om vi skulle med till sagostigen vilket våra barn jublade över såklart. Så det var bara att sno ihop en matsäck och packa sig iväg... Det blev en mysig heldag med mycket sagoberättande, teater och lek.



Jätten vid Tummahålet, var lite läskig tyckte Malte och gömde sig tryggt bakom Tilde.


Efter helgen tog vi det åter lugnt men det slutate ju som sagt med halsfluss... Men nu är det nya tag som gäller och en liten semestertripp att se fram emot... Men frågan är om det blir Norge, Öland eller Stockholm???  

Kommentarer
Postat av: Mirjam

oj vad många alternativ....här står valet mellan Eskilstuna & Eskilstuna...haha När åker ni i såna fall?

2009-07-11 @ 18:30:22
URL: http://blogg.passagen.se/julietteisback

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0