Andra delen av sommaren....

Nu har det återigen gått en tid sen jag skrev, men det hör väl till när det är sommar... Wille har varit iväg med sin morfar till High Chaparall och sen med sin far på tältsemester runt västkusten med bla. Lisseberg på dagordningen. Vi har varit iväg en sväng till Öland och tältat med de två minsta barnen samt hunnit med en långhelg i huvudstaden.

Här kommer en liten bildserie istället för en lång berättelse...



Maltes första nattning i tältet! Han tyckte det var jättemysigt att få krypa ner i sin nya sovsäck och sova nära pappa.



Tyvärr valde vi nog lite fel vecka att åka ner till Öland eftersom redan andra dagen kom ovädret! Denna bild med mig i vattnet är tagen efter ett par timmar när vattnet ändå hade runnit undan en hel del... När det var som värst hade vi ca. 20 cm vatten i tältets "vardagsrum". Vi mötte vår kastrull som kom utflytandes ur tältet när vi kom hem från en utflykt till Borgholm.



Men mallan regnskurarna hade vi det ändå mysigt och trevligt på Öland. Min bror Micka kom ner och hälsade på och vi passade på att besöka både Solliden och Borgholmsslott.






Tilde provade på att vara riddare på Borgholsslott.


Efter Öland var vi hemma i en dag, sen åkte vi till min faster och hennes man som bor i Stockholm. Vi sov hos dem en natt för att sen bo två nätter på ett mysigt hotell vid Hagaparken. Vi köpte Stockholmskortet för vi ville hinne uppleva så mycket som möjligt och det kan man säga att vi gjorde... Under dessa dagar hann vi med att se på vaktavlösning på slottet, Aquaria, Junibacken, flera muséum samt Skansen och Kaknästornet.



Vi var även och lekte i Vasaparken vilket barnen tyckte var en höjdare... Särskilt Malte som hittade en lastbil!



Tilde hittade kor att mjölka inne i lekstugan på Nordiska muséet. Ett jättemysigt ställe där barnen fick leka att de levde förr i tiden...



Vi var tvungna att ta många glasspauser för att orka leka...



En motorcykel som föll Maltebus i smaken... Här, inne på Junibacken.



Ytterligare ett fordon i Maltes smak... Här i Polismuséet.



Fika uppe i Kaknästornet



Lek och bus inne på Teknorama, Tekniska muséet.



Vi avslutade vår helg med ett besök på fjärilshuset.

Det var en intensiv men underbar helg! Ett stort tack till dig faster för att vi fick komma och njuta av er gästfrihet. Kram på er!

Nu blir det lite lugnare resten av sommaren. Snart är det dags att samla krafter till att återgå till jobbet igen... Men inte riktigt än...

Kommentarer
Postat av: Faster

Det var så härligt att få ha er här

Alltid välkomna tillbaks!

2009-07-28 @ 16:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0