Ett lov och en helg åter passerad

Jaha, då var det söndag igen och det är dags att jobba efter en helg plus en veckas lov. Det är nästan värre att börja jobba igen efter ett lov än en vanlig helg, för allt känns så avlägset.  Nästan lite retsamt: "Nu har du fått vara hemma en stund och lagom börjat slappna av och sluta tänka på jobbet, du har till och med börjat ta upp kontakten med vänner som  du inte sett på evigheter... Nästan så att du trivs med livet igen... Då kommer slaget, nu får du inte vara hemma längre för nu är lovet slut...! Suck!!!!
   Riktigt så illa är det inte eftersom jag faktiskt trivs på jobbet och tycker att det är trevligt och vara Kristin, läraren, och inte bara mamma.
   Vi kan i allfall se tillbaka på ett lov med lite varierande aktiviteter. Fredagen gick åt till att träffa tjejerna i scrappinggruppen och deras barn. Det var mycket kul eftersom vi mammor träffas varje vecka men vi hinner aldrig umgås när barnen är med, men nu lyckades vi få till det och det blev en förmiddag i fikats tecken... Tack tjejer för en trevlig förmiddag! (Typiskt nog hade jag glömt ladda kameran så det blev inga bilder...)

Eftermiddagen tillbringades med en granne och hennes två barn. Vi gick ner till sjön för att åka pulka och fika (igen!) på isen. Vi mammor tyckte att det var en strålande idé, att få luft och röra på sig i det fina vintervädret. Barnen tyckte tyvärr inte lika... Mycket gnäll, skrik och sura miner var det! Men efter en stund kom de igång och åkte ett par gånger men sen vill de gå hem och leka. Några fina vinterbilder blev det ändå:
 




I lördags var vi äntligen hos min mormors syster och man och fikade och badade i deras inomhuspool! Helt underbart! Barnen hade jätteroligt och badade och letade efter katter... De började "tjata" om att få åka tillbaka innan vi ens kommit hem!


Kvällen tillbringades hos ett par grannnar som hade köpt hela kitet med trummor, gitarr och mic till PS3. Vi åt tacos, drack lite vin och sjöng och spelade hela kvällen. Mycket impulsivt och mycket trevligt! De små barnen somnade och vi fick gå hem i omgångar eftersom vi inte har en vagn till Tilde. Först hem med Wille och en sovandes Malte i vagnen, sedan fick Pioter gå tillbaka och hämta en sovande Tilde och köra hem henne i vagnen... Lite bökigt med fullt möjligt!

Idag har jag, hör och häpna alla vänner, köp träningskort på gym! Nu j*lar är det dags att komma igång igen efter alla barnens bebisår! Har bokt en instruktion till i morgon för att få en ordentlig genomgång av alla maskiner, så nu är jag laddad... (Tyvärr var det ju ett 4-års kalas som vi var på idag och jag var ju "bara" tvungen att synda lite nu innan jag kommit igång på riktigt...) Nåja, det ska i alla fall bli intressant med träningen i morgon!

Kommentarer
Postat av: Mirjam

Duktigt...vilket gym?

2009-02-23 @ 14:57:33
URL: http://blogg.passagen.se/julietteisback

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0